Mousse Pulver - Sådan gør du
Vores vildt lækre mousse pulver, er fantastisk nemt at bruge og har den dejligste smag. De er lavet på ægte smage og råvarer.
Du skal kun tilsætte vand (15-20 grader) og fløde
Kan også støbes i ex. en silikoneform, fryses og glazes
Cremen bliver fast nok til at sprøjte op med en sprøjtepose.
Til: 2 lag i en Ø22 kage eller til ca. 40 muffins
Bland 100 g moussepulver sammen med 125 g vand, tilsæt 500g fløde og pisk det langsomt op, til en let flødeskum.
Du må ikke overpiske, så kan det gryne.
Du kan også blande pulver og vand, piske fløden for dig selv, og vende sammen bagefter.
Lad det sættes sig på køl eller frys i minimum en time, efter det er fyldt på kagerne
Til: 1 lag på ca. 2cm, på en ø20 kage
Bland 40g moussepulver sammen med 50g vand, tilsæt 200g fløde og pisk det langsomt op, til en let flødeskum.
Du må ikke overpiske, så kan det gryne.
Du kan også blande pulver og vand, piske fløden for dig selv, og vende sammen bagefter.
Lad det sættes sig på køl eller frys i minimum en time, efter det er fyldt på kagerne