Ingredienser
Du skal bruge
-
Termometer
-
Tykbundet gryde
-
Et fad eller en skål på ca. 20x15cm
-
Konfekt gaffel er ideel at bruge
-
Karamel papir
Ingredienser
-
350g fløde
-
150g rørsukker (eller almindelig)
-
100g glukosesirup
-
2 spsk. lys eller mørk sirup
-
220g Callebaut Lactee Caramel
Sådan gør du
Sådan gør du
Kom fløde, sukker, glukose og sirup i en gryde, og kog det op til en tyk karamel ved middel varme ca. 20-30min. Den skal ramme 123-125 grader
Rør i den undervej, men du behøver ikke røre hele tiden.
Til sidst skal du dog gerne være over den, så den ikke brænder på
Hæld karamelmassen i din form, som er foret med bagepapir og lad den afkøle helt
Temperer din chokolade, skær karamellen i passende stykker og dyp dem enkeltvis
Lad chokoladen sætte sig og pak dem i karamel papir
Note
Opbevares bedst køligt - men nydes ved stuetemp så de er lækre og bløde, ellers kan de som alt andet karamel være hårde..