Ingredienser
Du skal bruge
-
Savarin forme
Kagen
-
1 pose krydderkage mix
-
2 æg
-
70g olie
-
140g vand
-
1 æble i små tern
Crumble & topping
-
20g koldt smør
-
20g sukker
-
20g mel
-
½ tsk kanel
-
½ æble
-
evt. 1 spsk perlesukker
Sådan gør du
Sådan gør du
Bland kagemix, æg, olie og vand godt sammen
Skræl æblet, fjern kernehus og skær i små tern og bland i dejen
Fordel dejen i sin savarin form
Topping
Skær ½ æble i tynde både og læg rundt ovenpå kagen
Bland smør, sukker og mel sammen til en crumble, ved bare at mose det let sammen med fingrene, og fordel ovenpå den ubagte kage
Drys evt. med perlesukker
Bagning
Bag kagen i ca. 35min ved 170 grader og lad den afkøle før servering
Del dette opslag
← Ældre opslag
Nyere opslag →