Pistacie Is
Opslået af Tine andkjær Jensen den
Pistacie Is
Antal Stjerner
Kategori
Is
Portioner
1 liter
Let, smagfuld & helt vanvittig smag..
Denne is laves med ismaskine
Ingredienser
-
Ismaskine
-
Isbakke
-
2 dl. fløde
-
4 dl. sødmælk
-
70g sukker
-
30g glukose sirup
-
20g mælkepulver
-
1 ½ blad husblas
-
½ tsk. Cremodan
-
3 spsk. Pistacie pasta
-
Hakkede Grønne pistacie kerner
Du skal bruge
Is creme
Topping
Sådan gør du
Sådan gør du
Udblød husblas i koldt vand
Kom de resterende ingredienser i en lille gryde, og varm op til ca. 85 grader, smelt derefter husblas heri.
Afkøl iscremen helt, minimum 2 timer på frys.Kør herefter isen på ismaskinen til en tyk softice, og fordel den i lag i din isbakke, og top med hakkede pistacie kerner
Frys minimum 2 timer, inden servering
Note
For en ekstra lækker Pistacie is, kan du bruge den rene pistacie praliné fra Callebaut
Del dette opslag
- Tags: Is