Ferror Rocher Is
Opslået af Tine andkjær Jensen den
Ferror Rocher Is
Antal Stjerner
Kategori
Is
Portioner
1 liter
Fløjlsblød vaniljeis, med et hint af chokolade og knasende fyld.
Emmer af de lækre Ferror Rocher kugler
Denne is laves på ismaskine
Ingredienser
-
Ismaskine
-
Isbakke 1 liter
-
4 æggeblommer
-
120g sukker
-
3 dl. fløde
-
3 dl. sødmælk
-
1 tsk. Cremodan
-
50g smeltet lys chokolade
-
3 spsk. Praliné Feuilletine
-
2 spsk. Hasselnød krokant
-
50g Mørk chokolade
-
50g fløde
Du skal bruge:
Is creme:
Fyld
Sådan gør du
Pisk Æggeblommer og sukker, helt luftige i gryden
Tilsæt fløde, mælk og cremodan og varm hele massen langsomt op til 82-83 grader under omrøring
smeltet chokoladen, mix med flødecreme, stavblend massen og lad cremen køle helt ned til under 5 grader
Når cremen er afkølet, køres den på ismaskinen.
Samlingen
Smelt 50g chokolade, med 50g fløde, til en samlet chokoladesauce
Smelt Praline Feuilletine let
Kom halvdelen af ismassen i en isbakke, top med chokolade sauce, hasselnød krokant og praline feuilletine og bland det lidt sammen.
Kom resten af isen ovenpå og gentagIndfryses 2-3 timer inden servering
Del dette opslag
- Tags: Is