Hindbærsnitte Snegle
Opslået af Tine den
Hindbærsnitte Snegle
Antal Stjerner
Portioner
15
Lækre bløde snegle, med en skøn smag som minder dig om hindbærsnitter
Blød gærdej, med fyld af crumble, hindbær marmelade & kransekage fyld
Toppet med sprød mørdejs crumble, hvid glasur & tivoli krymmel
Ingredienser
- 2 dl lun mælk
- 50g gær
- 450g mel
- 50g sukker
- 1 knps salt
-
100g blød smør
-
1 æg
-
30g mel
-
30g sukker
-
30g koldt smør
-
Hindbær marmelade
-
1 pose Odense Kransekage masse
-
Glasur
-
Tivoli Krymmel
Dej
Crumble
Fyld
Pynt
Sådan gør du
Dej
Opløs gæren i den lune mælk og tilsæt de resterende dele og ælt det godt sammen i 5 minutter, gerne på maskine.
Hæver lunt og tildækket med film over skålen i. 20 min
Crumble
Kom alle delene i en skål, og smulder sammen til en samlet dej
Samlingen
- Tænd ovnen på 190 grader varmluft
Dejen udrulles i lidt mel, til en rektangel, på ca 20×40 cm og ca 5 mm tyk
Kransekage massen smørres ud, så det dækker hele overfladen
og derefter et passende lag marmelade
Fordel halvdelen af din crumble ovenpå
Skær ca. 15 stykker ens stykker, og rul dem til snegle
Placer dem på en bageplade.Efterhæver 20 min med et viskestykke over og den sidste crumble fordeles ovenpå
Bages i ca. 10 min, til de er gyldne.
Husk alle ovne er forskelligePyntes med glasur og Tivoli krymmel når de er afkølet