Mini Knoppers
Opslået af Tine den
Mini Knoppers
Antal Stjerner
Portioner
24
Lækre knasende sprøde hjemmelavede Mini Knoppers, som tager tæt på ingen tid at lave
Minder også om 90'ernes KouKou Roukou, hvis nogen husker dem.
Opskriften giver 24 knasende kiks
Ingredienser
-
72 flødebolle bunde
-
Sprøjteposer
-
100g Hvid chokolade
-
100g Crema W2
-
20g Hasselnød krokant
-
70g mørk chokolade
-
120g Nougaty Gijanduja (Hasselnød creme
Du skal bruge
Hvid Creme
Mørk Creme
Sådan gør du
Sådan gør du
Placer 24 vaffelbunde på et spækbræt
Smelt den hvide chokolade (den skal ikke tempereres) og tilsæt derefter crema w2 og hasselnød krokant og bland godt.
Fordel derefter cremen ovenpå bunden, placer en ny bund ovenpå og tryk let ned, så cremen når lige ud til kanten.
Sæt dem på køl i 10minSmelt den mørke chokolade (Denne skal heller ikke tempereres) og tilsæt Nougaty hasselnød cremen og bland godt. Fordel som du gjorde med den hvide.
Kom den sidste bund ovenpå og lad dem sætte sig køligt
Opbevares efterfølgende i en tætlukket condibøtte - i ugevis, eller til de er spist