Banan Nutella Kage
Opslået af Tine den
Banan Nutella Kage
Antal Stjerner
Portioner
12
Banankage med chokolade stykker – Tjek
Nutella creme – Tjek
Så behøver jeg faktisk ikke anden kage
kombination.
2 yndlings ting, mixet i en skøn
Og i denne opskrift kan alle altså være med..
Ingredienser
-
Form ø16
-
Form Ø18
-
Kageplast
-
Sprøjtepose
-
crispy Karamel kugler
-
85g sukker
- 2 æg
- 70g mel
-
1⁄2 tsk. bagepulver
-
50g blødt smør
-
1 tsk. vaniljepulver
- 1 banan
-
40g chokolade drops
-
200g lys chokolade
-
20g Nougaty Hasselnød creme
- 2 blad husblas
- 3 dl. fløde
-
45g lys chokolade
-
15g Nougaty Hasselnød creme
- 1 dl. fløde
Du skal bruge
Kagen
Mousse
Creme til pynt
Sådan gør du
Kagen
Pisk smør og sukker godt sammen, og tilsæt derefter æg
Sigt mel, vaniljeog bagepulver i, og rør sammen
Mos banan og vend i, sammen med chokolade drops.
Kom i en form ø16, og bag ved 180 grader i 25 min.- Afkøl helt
Moussen
Udblød husblas i koldt vand
Kom 1⁄2 dl. fløde i en kasserolle, sammen med Hasselnød creme og chokolade, og varm langsomt til chokoladen er smeltet
- Knug husblas fri for vand, og rør ud i den lune chokolade
- Det resterende fløde piskes til let skum, og vendes sammen med chokoladen
- Placer din banankage i en ø18 form, og beklæd kanten med kageplast, hæld moussen over og lad kagen sætte sig
- Jeg sætter den på frys i minimum 3 timer, men du kan også lade den sætte sig på køl
Creme til pynt
Alle delene kommes i en kasserolle, og lunes til alt chokoladen er smeltet
Hæld i en ren skål, og dæk med husholdningsfilm, helt nede ved overfladen og lad cremen blive HELT kold på køl
- Dette tager som minimum 4 timer, men lav den aller helst dagen i forvejen
- Når cremen har sat sig, piskes cremen op med en elpisker, indtil den danner faste men bløde toppe
- Kom cremen på sprøjtepose, og klip et skråt snip – eller brug en skrå tylle
Sprøjt din kage flot på toppen og pynt med små Forglemmigej & crispy karamel kugler
Del dette opslag
- Tags: Kager