Portions Cheesecakes
Opslået af Tine den
Portions Cheesecakes
Antal Stjerner
Portioner
15-20
Disse lækre cheesecakes er lavet med brug af vores nye Frugt Puré - Fruity mix, som er et mix af frisk frugt puré og frugt sirup.
Dette gør produktet intens i smagen, samtidig med det kan holde længe også helt unden at stå på køl.
I denne opskrift har jeg valgt at bruge fersken, men du kan også bruge hvilken som helst af de andre smage.
Derudover er den tilpasset at det er lavet i portionsglas, ønsker du det i stedet som hel kage, kan det laves i en ø20 form, ved at tilsætte et ekstra ark husblas i ostecremen
Ingredienser
-
Hjerteformede portionsglas x 15-20 stk.
-
100g smør
-
150g Digestive kiks
-
2 blade husblas.
-
½ dl. fløde
-
50g hvid chokolade
-
80g Frugt Puré - Fruity mix (Fersken eller anden smag)
-
20g flormelis
-
150g natural smørost (ikke light)
-
2 dl. fløde
-
40g vand
-
60g Frugt Puré - Fruity mix
-
1 blad husblas
Du skal bruge
Bund
Ostecreme
Gelé
Sådan gør du
Bund
smelt smørret, knus kiksene helt fint og vend sammen, fordel i glassene
Ostecreme
Udblød husblas i koldt vand
Kom ½ dl. fløde, chokolade og puré i en lille kasserolle og smelt langsomt sammen, tilsæt derefter den udblødte husblasRør flormelis og ostecreme godt sammen, så det ikke klumper og vend derefter chokoladen op i
Pisk de 2 dl. fløde til skum og vend sammen med ostecremen.
Fordel massen ovenpå kiksebundene og lad det sætte sig helt på køl, i minumum 3-4 timer
Gelé
Udblød husblas i koldt vand i 5 min.
Smelt puré og vand sammen i en kasserolle og smelt husblas heri.
Fordel ovenpå dine cheesecakes og lad det sætte sig helt
Del dette opslag
- Tags: Cheesecake