Tiramisu Barer
Opslået af Tine den
Fyldte Chokolader: Tiramisu Barer
Antal Stjerner
Kategori
Fyldte Chokolader
Portioner
8
Forb. tid
45 Minutter
Tid
45 Minutter
Det lækreste Tiramisu fyld, som kan bruges både til barer eller Pralins.
Opskriften er nem at gå til.
Fra mig til jer ❤️ tag endelig ved brug
Husk du kan finde guide til Chokolade temperering lige HER
Støbt i: CW12033
Farvet med: Pirate Black &Sugarflair Gold
Ingredienser
-
Amaretti Crumbs
- 110g hvid chokolade
- 80g fløde
- 3 tsk yoghurtpulver
- 110g Cappucino chokolade
- 50g fløde
- 5g smør
- 3 dråber Lorann kaffe aroma
- 3 tsk tiramisu pasta
Fyld 1
Fyld 2
Sådan gør du
Fyld lidt Amaretti Crumbs i alle huller
Fyld 1
Smelt chokoladen til 40 grader, varm fløden op og hæld over, tilsæt yoghurtpulver, stavblend massen glat og nedkøl til under 29.
Fordel ovenpå Amaretti Crumbs og drys lidt ekstra ovenpå
Fyld 2
Smelt chokoladen til 40 grader, tilsæt smage og smør, varm fløden op, hæld over og stavblend massen glat. Nedkøl og fyld ovenpå og luk chokoladerne
Del dette opslag
- Tags: Chokolade