Brownie/Karamel Petit Four
Opslået af Tine andkjær Jensen den
Brownie/Karamel Petit Fours
Antal Stjerner
Kategori
Petit Fours
Portioner
15
Små skønne hapsere, som kan tages i en enkelt mundfuld eller 2.
Syndig brownie, med hindbær karamel & Marengs
Ingredienser
-
Silikomart mini Donuts
-
Dr. Oetker Flødebolleskum
-
Rund tyl
-
Tørrede spiselige blomster
-
Chokolade flag
- 80g mørk chokolade (Jeg bruger Callebaut 811)
- 40g smør
- 1 æg
- 100g sukker
- 1 knps. Havsalt
- 20g mel
- 3 spsk. Callebaut Karamel
- 1-2 tsk. Hindbær pulver
Du skal bruge
Brownie
Karamel midte
Sådan gør du
Brownie
- Smelt chokolade og smør sammen i en gryde.
Pisk æg og sukker luftigt og vend sammen med chokolade.
Tilsæt salt og mel og vend sammen til en ensartet dejFordel dejen i de 15 fordybninger, til ca 2-3 mm fra kanten og sørg for at tildække midten lidt.
Bag kagerne i 12 minutter ved 175 grader varmluft.
- Afkøl dem helt inden de fjernes fra formen
Karamel midte
Mix karamel med hindbær pulver.
Fyld hullerne i midten med karamellen
Topping
Pisk din marengs efter anvisningen på pakken, og kom ovenpå kagerne med en rund tyl.
Brænd dem let med en brænder eller en lighter, pynt og server.
Note
Kagerne kan med fordel laves i forvejen og fryses.
Vent dog med marengs og pynt
Del dette opslag
- Tags: Kager