Citron Roulade
Opslået af Tine den
Citron Roulade
Antal Stjerner
Portioner
12
Virkelig nem og virkelig lækker Citron roulade.
Den perfekte kombination af sød og syrlig, og så tager den kun kort tid at lave
Ingredienser
-
4 æg
-
135g sukker
-
5 dråber Lemon aroma
-
½ tsk. vanilje pulver
-
1 tsk. bagepulver
-
85g mel
-
70g Citron mousse
-
85 vand
-
2 dl. fløde
-
3-4 spsk. Lemon creme
-
½ pose Dr. Oetker Flødebolleskum
-
Multibrænder
-
Spiselige blomster
-
Tylle til pyntning
Bund
Fyld
Pynt
Sådan gør du
Sådan gør du
Æg og sukker piskes til en lys og skummende i ca. 4. min, tilsæt Lemon aroma.
Sigt vanilje, bagepulver og mel i og vend det godt sammen, uden at slå luften ud.
Smør dejen ud på en bageplade med bagepapir, den klassiske fra ovnen, helt ud til kanterneBag bunden i 7-8 min. ved 200 grader.
Drys et nyt stykke bagepapir med lidt sukker, og vend bunden på hovedet, herpå efter den kommer ud af ovnen.
Læg et fugtigt viskestykke over, til den er afkølet, så er den nemmere at rulle.
Fyldet
Opløs citron mousse pulver i vandet, og kom fløden i.
Pisk til en let flødeskum og smør det ud på bunden, helt til kanterneSmør dernæst Lemon cremen ud ovenpå, så det mixes lidt sammen.
Rul nu rouladen sammen, på den lange led, indbind den i bagepapiret og sæt den på køl - gerne til dagen efter.
Inden servering
Pisk ½ pose flødebolleskum efter anvisningen på pakken, og sprøjt ovenpå rouladen.
Brænd marengsen let og drys med spiselige blomster
Del dette opslag
- Tags: Kager