Hop med på den nyeste trend, som erstatter Dubai chokoladen - Nemlig DANMARKS chokoladen Som består og lækker hvid chokolade, en skøn symfoni af jordbær, hindbær & knas
Dette en en opskrift guide, som forklarer og beskriver hvilke produkter du skal bruge. selve mængden afhænger af den form du tager, tykkelsen på den chokolade du får støbt mv.
Hop med på den nyeste trend, som erstatter Dubai chokoladen - Nemlig DANMARKS chokoladen Som består og lækker hvid chokolade, en skøn symfoni af jordbær, hindbær & knas
Dette en en opskrift guide, som forklarer og beskriver hvilke produkter du skal bruge. selve mængden afhænger af den form du tager, tykkelsen på den chokolade du får støbt mv.
Jeg anbefaler at du til chokolade tempereringen følger vores Guide
Temperer din chokolade til 29 grader, følg evt. vores guide til temperering som er linket øverst i beskrivelsen
Tag 1/8 af chokoladen fra og farv den lyserød. Drizzle lidt farve i formen, og bank let, hæld derefter den resterende chokolade over Alternativt farv hele mængden af chokolade, for en sart lyserød skal.
Vend overskyndende chokolade ud og skrab formen ren Gem det overskydende chokolade til lukningen
Fyldet
Smelt chokoladen, og vend hindbær/jordbær cremen i
Tilsæt Feuilletine knas og rør godt sammen. Får fyldet en lidt kedelig farve, så tilsæt evt. en dråbe colormill du brugte til chokoladen
Fordel i formene med 2-3 mm til kanten, så de kan lukkes og lad fyldet sætte sig lidt
Luk med resten af den overskydende chokolade, som du enten har tempereret igen eller nu smeltet langsomt lidt af gangen, til den er 29 grader