Hasselnød Cupcakes
Opslået af Tine den
Hasselnød Cupcakes
Antal Stjerner
Kategori
Cupcake
Portioner
18
Nemme & vanvittig lækre Cupcakes, med en intens smag af chokolade & ristede hasselnødder.
Den perfekte efterårskage
Ingredienser
- Muffins forme i brun
- Stjerne Tyl str. 18
- Sprøjteposer
-
Muffinbradepande
- 175g hvedemel
- 200g sukker
- 50g kakaopulver
- 1 tsk. Speculose Krydderi (Smager lidt ala Bastognekiks)
- 1 tsk. Natron
- et knps. Salt
- 2 dl. Creme fraich
- 75g raps eller solsikke olie
- 2 æg
- 2 spsk. Hasselnød pasta
- 120ml mælk
- 2 spsk. stærk kaffe
- 150g Enchanted Cream Choco
- 100ml vand
- 100ml letmælk
- 100g Callebaut Crema Doppia
Du skal bruge
Kagen
Topping
Sådan gør du
Kagen
- Start med at sigt de tørre dele sammen.
- Pisk nu let de våde dele i en anden skål, og mix til sidst det hele sammen, i lette vendinger, der skal ikke over piskes.
Fordel i 18 forme og bag i 18-20min ved. 170 grader varmluft.
Afkøl
Topping
- Kom pulvermix i en skål, tilsæt vand og mælk, pisk 3 minutter til en luftig creme, og fyld på en sprøjtepose med en stjerne tyl.
- Sprøjt en cirkel på toppen, og fyld hullet i midten med Crema Doppia.
- Pynt kagen med en hasselnød, rullet i en smule guldstøv.
- Kagerne smager aller bedst på dagen, men kan også sagtens serveres dagen efter.
Note
Kan fryses, uden toppingen
Del dette opslag
- Tags: Muffins