Jordbær Kager med knas
Opslået af Tine den
Jordbær Kager med Knas
Antal Stjerner
Kategori
Kage
Portioner
7
Virkelig skønne og nemme jordbær kager, som smager helt fantastisk med deres knasende bund og intense chokolade.
Denne form er den helt perfekte til opskriften, da rillen i midten kan fyldes med lækkerier, uden det flyder udover siderne
Ingredienser
-
Martellato Silikoneform - Marseillaise
-
Bagespray
-
Sprøjtepose
-
Petal Tyl #104
-
Friske Jordbær
-
130g sukker
-
130g marcipan
-
90g blød smør
-
35g mel
-
2 æg (str. S)
-
3 spsk. Mandel Krokant
-
3 spsk. Crema Doppia
-
½ brev Dr. Oetker Kagecreme
-
2 ½ dl. sødmælk
-
2 spsk. fløde
Du skal bruge
Bunden
Topping
Sådan gør du
Bunden
Tænd ovnen på 180 grader varmluft, og spray din form med bage spray
Mix alt til din bund, undtagen mandel krokant godt, evt. i en mini hakker.
Fordel dejen i formen ca. 3mm fra kanten og drys hele bunden med mandel krokant
Bag kagerne i 18min.
Afkøl dem nu HELT inden de fjernes fra formen - evt. nogle timer på frys
Topping
Kom en stribe Crema Doppia i hver rille
Pisk din creme med sødmælk som anvist på pakken.
Lad den herefter køle som anvist
Tilsæt 2 spsk. fløde til cremen og pisk sammen, kom herefter på sprøjtepose og sprøjt topping på dine kager
Pynt med friske bær og blomster
Note
Bunden kan med fordel bages i god tid, og gemmes på frys.
Del dette opslag
- Tags: Kager