Mælkefri: Banan Kage med Chokoladecreme
Opslået af Michelle den
Mælkefri: Banankage med Chokoladecreme
Antal Stjerner
Portioner
12
Syndig lækker svampet banankage, helt uden Mælk / Laktose.
Kagen holder sig frisk og lækker i dagevis. og så er den toppet med den lækreste chokoladecreme
Opskriften af udviklet af Michelle, som deltog i Den Store Bagedyst i 2022.
Følg Michelles Kageunivers på Instagram: @Michelolsen
Ingredienser
-
Bageform 28x18cm
-
Stjerne tyl
- 4 modne bananer
- 2 æg
- 250 g sukker
- 150 g mørk NXT chokolade
- 1 1/2 dl olie
-
200g mel
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 tsk natron
- Knivspids salt
- 2,5 dl wipped vegansk fløde
-
100 g NXT lys chokolade
- 2 ark husblas
Du skal bruge
Kagen
Chokolade Creme
Sådan gør du
Kagen
- Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
Mos bananerne og bland det sammen med æggene.
Kom resten af ingredienserne i og bland det hele sammen.Fordeles i formen og bages i 30 minutter ved 170 grader varmluft.
Cremen
Læg husblas i blød i kold vand i 10 minutter.
Varm fløde op til lige under kogepunktet og kom husblas i.
Hæld over chokoladen og bland det sammen til ensartet masse.Kom film på overfladen og sæt på køl til dagen efter. (hvis den skal bruges samme dag, kan du med fordel komme den på frys indtil den er gennemkold)
Når cremen er gennemkold, piskes den luftig og klar til brug.
Fyld på en sprøjtepose med stjerne tyl og sprøjt toppingen ud
Del dette opslag
- Tags: Kager