Sådan gør du
Sådan gør du
Skær din mazarin tærte i små stykker, og læg dem i bunden af dit glas.
Obs. Ved 8 stk. vil du have en del kage tilovers.
Kom en godt stribe Pistacie creme ovenpå kagen
Skær 10-12 jordbær i små fine stykker og vend dem godt sammen med 2-3 spsk jordbær sirup.
Dette kan også laves klar en times tid i forvejen, så de kan trække lidt.
Kom et lag ovenpå kagen
Bland 40g vand med 40g moussepulver i en skål.
Tilsæt 2 dl. fløde og pisk op til en let flødeskum.
Kom moussen i en sprøjtepose og sprøjt toppe ovenpå kagerne
Sæt et par toppe af Pistacie Creme
Og pynt med friske bær
Server straks eller lad dem trække på køl nogle timer, for endnu mere smag
Note
Kan sagtens laves dagen i forvejen, vent dog med de øverste bær