Påske Reder med Citron & Passion
Opslået af Tine den
Påske Reder med Citron & Passion
Antal Stjerner
Kategori
kage
Portioner
6
Forb. tid
30 Minutter
Tid
3 Timer
Påsken er lige om hjørnet og herhjemme skal disse søde små kager, fuld af skøn forårs smag serveres
Ingredienser
-
Kagering Ø20
-
Ø5 udstikker
-
Silikomart Mini Dot
-
Velvet Spray
- 50g pistacienødder (usaltet)
- 100g marcipan
- 100g rørsukker
- 45g mel
- 90g blødt smør
- 2 æg
- 2 blade husblas
- 100g hvid chokolade
- Saft og skal af ½ citron
- 3 dl fløde
- 15g Fløde
-
2 spsk. Passionsfrugt pasta
- 40g Hvid chokolade
- 5g smør
- 30g Nougat
- 30g Mørk chokolade
- 40g fløde
Udstyr du skal bruge
Pistacie Mazarin
Citron Mousse
Passionsfrugt Ganache
Nougat Ganache
Sådan gør du
Pistacie Mazarin
Pistacienødderne hakkes fint, og marcipan og sukker tilsættes.
Kom mel, smør og æg i sammen med og kør kort til en samlet dej.Bages i en Ø20 bagering i 35min ved 175 grader.
Efter afkøling udstikkes de i 6 bunde med Ø5
Citron Mousse
Husblas udblødes i koldt vand
Chokoladen, samt 1 dl fløde kommes i en kasserolle, sammen med saft og skal og varmes langtsomt op indtil chokoladen er helt smeltet.
Husblas tilsættes den lune chokolade, og cremen afkøles let
Det resterende fløde piskes til let skum, og den afkølede chokoladecreme vendes forsigtigt i lidt af gangen.Fordel moussen i de 6 huller, ca. 1 cm fra kanten og tryk de udstikkede bunde i.
Sæt din form på frys i minimum 3 timer – laves gerne nogle dage i forvejen
På dagen for servering, tages kagerne ud og sprøjtes med brun Velvet
Passionsfrugt Ganache
Kom fløde og passionsfrugt i en kasserolle og bring i kog og hæld over chokoladen
Rør i midten til en samlet creme og tilsæt smør
Fordel ganachen i de 6 fordybninger
Nougat Ganache
Smelt nougat og chokolade sammen, bring fløden til kogepunktet og hæld over chokoladen.
Rør godt i midten til en samlet creme og kom på sprøjtepose.
Når det har sat sig, klipper du et lille hul i posen og sprøjter ringe omkring passionsganachen.
Pynt med små påskeæg og friske blomster
Del dette opslag
- Tags: Kager