Passionsfrugt Kage
Opslået af Tine den
Passionsfrugt Kage
Antal Stjerner
Portioner
12
Nem, sød og syrlig kage, som er let at lave og som er elsket af både børn og voksne.
Kan med fordel laves dagen i forvejen.
Ingredienser
-
Ø16 kagering
-
Ø20 Silikoneform
-
Petal Tyl
-
Sprøjtepose
-
Oetker Flødebolle skum
-
90g blødt smør
-
110g rørsukker (kan erstattes af alm. sukker)
-
45g mel
-
100g marcipan
-
2 æg
-
45g Passionsfrugt Puré
-
50g sukker
-
1 æg
-
10g smør
-
3 blade husblas
-
1 ½ tsk. vanilje pasta
-
40ml vand
-
80g sukker
-
100g passionsfrugt puré
-
1 tsk. citron saft
-
2 ½ dl. fløde
Det skal du bruge
Bunden
Passionsfrugt Curd
Passionsfrugt mousse
Sådan gør du
Bunden
Bland smør, sukker, mel og marcipan godt, evt. på en mini hakker
Tilsæt æg og bland godt sammen.
Fordel i en ø16 kagering, og bag ca. 30min ved 175 grader varmluft
Skær toppen af kagen og prik små 5mm huller i bunden
Afkøl helt
Passionsfrugt Curd
Kom passionsfrugt, sukker og æg i en kasserolle og lun let under konstant omrøring
Tilsæt smør og fortsæt opvarmningen mens du hele tiden pisker, indtil den tykner
!!Det er vigtigt du opvarmer ved middel varme og under konstant omrøring!!Sigt i en ren skål og fordel din curd ovenpå bunden og ned i de små huller.
Sæt evt. på frys
Passionsfrugt mousse
Udblød husblas i koldt vand i min. 5 minutter
Opvarm passionsfrugt, sukker, vand, vanilje og citron og smelt husblas heri. Afkøl let
Pisk fløden til let flødeskum og vend sammen med passionsfrugt lagen.
Placer din bund i en ø20 silikoneform, og hæld moussen over
Frys i minimum 3 timer og befri fra formen og optø på køl i ca. 3-4 timer
Pisk flødebolleskummet efter anvisning på pakken, og sprøjt mønster langs kanten inden servering og pynt med friske spiselige blomster
Del dette opslag
- Tags: Kager