Dessert Pizza - 4 slags
Opslået af Tine den
Dessert Pizza - 4 slags
Antal Stjerner
Portioner
4
Ikke én, men 4 lækre opskrifter på dessert pizzaer til hele familien.
Jordbær/ Bueno
Banoffeé
Smore´s
Pistacie
Vi har brugt vores Napolitanske mel blanding, som giver 4-5 lækre pizzaer
Ingredienser
-
Pizza bund - Vi bruger Napolitansk Pizza
-
4-5 spsk. Mascarpone
-
1 tsk. vaniljesukker
-
1 spsk. mælk
-
2 spsk. Pistacie Creme
-
Hakkede Pistacie kerner
-
Pizza bund - Vi bruger Napolitansk Pizza
-
8-10 Friske jordbær
-
4 spsk. Nougaty Gianduja
-
2 spsk. Bueno creme
-
Pizza bund - Vi bruger Napolitansk Pizza
-
4 spsk. Crema Gold
-
½ frisk banan i tynde skiver
-
1 spsk. Karamel
-
Pizza bund - Vi bruger Napolitansk Pizza
-
4 spsk. Nougaty Gianduja
-
3 Digestive Kiks
-
4-5 store skumfiduser eller disse alm.
Pistacie Pizza
Jordbær/ Bueno Pizza
Banoffeé Pizza
Smore´s Pizza
Sådan gør du
Pistacie Pizza
Lav bunden som beskrevet på pakken.
Rør Mascarpone sammen med mælk og vanilje og smør på bunden i et godt lag, og bag derefter pizzaen gylden
Tilføj Pistaciecreme samt hakkede pistacie kerner
Jordbær/Bueno Pizza
Lav bunden som beskrevet på pakken.
Lav en “plade/hat” af staniol og læg over din pizza bund, der hvor du normalt ville komme fyld på og bag bunden gylden og fjern så folienSmør gianduja på bunden, direkte ud fra ovnen og lad den køle let.
Top med friske jordbær skiver og drizzle af Bueno Creme
Banoffeé Pizza
Lav bunden som beskrevet på pakken.
Lav en “plade/hat” af staniol og læg over din pizza bund, der hvor du normalt ville komme fyld på og bag bunden gylden og fjern så folien
Smør Crema gold på bunden, direkte ud fra ovnen.
Læg banan skiverne på, og drizzle med Karamel.
Karamellen kan med fordel blødes lidt op microovnen, hvis den er for hård
Smore´s Pizza
Lav bunden som beskrevet på pakken.
Lav en “plade/hat” af staniol og læg over din pizza bund, der hvor du normalt ville komme fyld på og bag bunden gylden og fjern så folien
Smør gianduja på bunden, direkte ud fra ovnen, knus kiks og kom på sammen med Stykker af skumfidus og sæt pizzaen retur i ovnen indtil skumfiduserne smelter eller bliver gyldne
Del dette opslag
- Tags: Brød