Passionsfrugt kage med knas
Opslået af Tine den
Passionsfrugt kage med knas
Antal Stjerner
Portioner
12
Lækker sød og syrlig forårskage, som virkelig er nem at gå til.
Kagen består af en passionsfrugt mazarin, et knaslag & en passionsfrugt mousse
Ingredienser
-
Kagering ø18
-
Kagering ø20
-
Velvet spray
-
Tørrede Hornvioler
-
Kageplast
-
100g marcipan
-
100g sukker
-
70g fruity mix - Passion
-
90g smør - stuetemp.
-
40g mel
-
2 æg
-
40g mørk chokolade
-
60g hasselnød praliné
-
15g crisp kugler
-
80g passionsfrugt mousse pulver
-
100g vand
-
400ml fløde
Du skal bruge
Bunden
Knas lag
Mousse
Sådan gør du
Bunden
Mix alle delene godt sammen, evt i en mini hakker - og ellers riv marcipanen.
Kom bagepapir i en ø18 form, fordel dejen heri og drizzel lidt ekstra passions puré på toppen
Bag kagen gylden i ca 30min ved 180 grader
Knas lag
Smelt chokoladen til 40°
Mix praliné og crispkugler i og smør ud på din afkølede bund.
Lad det sætte sig helt
Mousse
Kom moussepulver i en skål og tilsæt koldt vand. Rør godt sammen.
Tilsæt fløden og pisk til en let flødeskum
Kom film på et spækbræt og placer din ø20 ring derpå, og kom kageplast langs kanten.
Sæt din bund i midten af ringen
Fordel ca halvdelen af din mousse langs kanterne på kagen og en smule ovenpå
Resten af moussen kommes i en sprøjtepose og toppe sprøjtes på hele kagens top.
Sæt derefter på frys i min. 4 timer.
Befri kagen fra formen, pynt med velvet spray & blomster
lad kagen tø ved stuetemp en times tid eller min. 6 timer på køl
Del dette opslag
- Tags: Kager