Opslået af Tine den 3. maj 2024
Antal Stjerner
ca. 1 liter
Vild lækker og helt cremet blød sorbet is, lavet på vores fantastiske Fruity Mix puré, som består af 50% frisk frugt og 50% frugtsirup. Isen laves med hjælp af ismaskine.
Ismaskine - med kompressor
eller Ismaskine med fryseskål
Isbakke
1 blad husblas
3,5 dl. vand
60g sukker
140g Fruity mix (her har jeg brugt hindbær)
Udblød husblas i koldt vand i min. 5 minutter
Kom vand, sukker og fruitymix i en kasserolle og kog op i nogle minutter, så sukkeret smelter. Tilsæt husblas til den varme lage og rør sammen
Afkøl væsken HELT - gerne til dagen efter, eller under 5 grader
Kør på ismaskinen i ca. 25-40min til en cremet is.Kom i en isbakke og frys
← Ældre opslag Nyere opslag →