Wales snitter med Hindbærmousse
Opslået af Tine den
Wales snitter med Hindbærmousse
Antal Stjerner
Portioner
10
Nemme, søde og syrlige - det er ordene for disse skønne snitter, som kan laves på ret kort tid.
Opskriften giver 10 gode snitter
Ingredienser
-
Tyl 1M
-
Fin stjerne tyl
-
Sprøjteposer
-
Nougat Gianduja
-
Vandbakkelsesmix
-
Hindbærmousse pulver
-
2 dl. Piskefløde
-
Konditorcreme pulver
-
1,5 dl mælk
-
Friske bær
-
Chokolade flag
Det skal du bruge
Sådan gør du
Sådan gør du
Bland vandbakkelsesmix med vand efter anvisning på posen
Sprøjt 2 bunde ud med go afstand på en bageplade
Og bag dem herefter 25min ved 200 grader - du må IKKE åbne ovnen undervejs.
Afkøl dem helt
Skær de færdig bagte stænger i 10 lige store stykker - 5 af hver stang
Kom en stribe Nougat Gianduja i hver snitte
Mix 50g konditorcreme pulver, med 1,5 dl mælk (helst let eller sød, men alle kan bruges) pisk det godt sammen, og læg en stribe creme i hver snitte
Bland 40g moussepulver med 40g koldt vand og rør sammen. Tilsæt derefter 2 dl piskefløde og pisk til en luftig mousse
Fordel ovenpå snitterne
Pynt med friske bær & flag
Note
Nydes bedst samme dag
Del dette opslag
- Tags: Kager