Flødeboller med Fruity Mix
Opslået af Tine den
Flødeboller med Fruity Mix
Antal Stjerner
Portioner
15
Lækre smagfulde flødeboller, skabt med Fruity Mix, som giver skummet en intens smag af den valgte Puré Sirup
Opskriften er en basis opskrift, og kan tilpasses netop den smag af Fruity Mix du ønsker
Ingredienser
-
Bunde: Stroop waffels med karamel
-
Tyl 8B
-
85g æggehvider
-
70g glukosesirup
-
125g sukker
-
18g Fruity Mix (Valgfri smag)
-
20g vand
-
2 spsk. Fruity Mix
Jeg har brugt
Skummet
Sådan gør du
Skummet
Pisk æggehviderne HELT stive i en helt ren skål, gerne på røremaskine
Kom de resterende ingredienser (undtaget de 2 spsk. fruity mix) i en kasserolle og kog op til 119 grader
Hæld siruppen i æggehviderne, i en tynd stråle imens du pisker
Pisk nu skummet HELT luftigt og fast, det skal slå mod kanterne på skålen og være tydeligt luftigt
Kom de 2 spsk. Fruity Mix i og vend kort sammen med en dejskraber
Sprøjt 15 flødeboller op, eller støb dem i flødebolleforme og overtræk med valgfri chokolade
Note
Jeg har i disse yderligere tilføjet et center af passionsfrugt karamel (brug også anden smag)
Dette laves ved at tilsætte 2 tsk. Fruity Mix til 3 spsk. karamel og sprøjte i midten af flødebollerne
Jeg har overtrukket dem med mørk chokolade
Skummet holder sig luftigt i dagevis