Brownie med Karamel & Jordbær
Opslået af Tine andkjær Jensen den
Brownie med karamel & jordbær
Antal Stjerner
Portioner
12
Syndig lækker og virkelig nem at lave.
Moussen er lavet med vores vanvittig smagfulde og nemme mousse pulver, som nemt mixes med vand og fløde
Ingredienser
-
Justerbar Kagering
-
Kageplast
-
Kant bagepapir
-
125g Mørk chokolade (Jeg brugte 70%)
-
90g smør
-
270g sukker
-
3 æg
-
45g mel
-
15g kakaopulver
-
knps. salt
-
50g callebaut Drops M
-
2 spsk. Callebaut Karamel
-
40g Mousse Pulver med jordbær
-
50g vand
-
200g fløde
Du skal bruge
Brownie
Mousse
Sådan gør du
Brownie
Tænd ovnen på 175 grader varmluft
Smelt chokolade og smør sammen i en kasserolle
Pisk sukker og æg lyst og luftigt og vend den smeltede chokolade/smør heri
Sigt mel og kakao i, og tilsæt derefter salt og chokolade drops, og vend det godt sammen.
Fordel dejen i en ø20 form med bagepapir i kanten og underFordel karamellen lidt løst ovenpå, den kan evt. lige blødes lidt op i microvnen, så den er nemmere at håndtere, men den må gerne ligge i små klatter
Bag kagen i ca. 40min, til den kun hænger let ved, når du stikker i den.
Lad den afkøle helt.
Mousse
Kom pulver og vand i en skål og rør det sammen til det er opløst
Tilsæt fløden og pisk det op til en let flødeskum - du må ikke overpiske
Kom kagen retur i kageringen, med kageplast omkring, og fordel moussen ovenpå.
Lad den sætte sig på frys i minimum en time, eller på køl til den er helt fast.
Befri fra formen, pynt med friske bær og server
Note
Kagen bliver kun endnu mere lækker, af at stå en dags tid på køl.
Tages ud ca. 15min før servering
Del dette opslag
- Tags: Kager