Walesstang
Opslået af Tine andkjær Jensen den
Walesstang
Antal Stjerner
Portioner
6
Vildt lækker OG NEM Walesstang fuld af lækkerier
Aldrig har det været nemmere, som med vores nye vandbakkelses mix. Tilsæt kun vand, mix og bag
Chokolade pynten kan du se hvordan vi laver i vores reels på Instagram
Ingredienser
-
Sprøjteposer
-
Stjerne tyl
-
100g vandbakkelsesmix
-
150g vand (40 grader)
-
½ pose Odense vaniljecreme
-
170ml. sødmælk
-
1 dl fløde
-
Hindbær Syltetøj
-
Chokolade glasur
-
Amaretti Drops
-
Flødeskum
-
Friske bær
Du skal bruge
Vandbakkelse
Vaniljecreme
Pynten
Sådan gør du
Vandbakkelse
Mix pulver og vand, og rør med en dejskraber til en glat dej.
Kom i en sprøjtepose og sprøjt bølger eller stænger, tæt sammen i den størrelse du ønsker din stang.
Bages i ca. 20min ved 200 grader alm. ovn.HUSK lågen ikke må åbnes undervejs, så falder den sammen
Afkøl helt
Vaniljecreme
Pisk cremen efter anvisningen på pakken, pisk derefter fløden til skum og vend det sammen.
Kom på en sprøjtepose og gem til kagen skal pyntes
Pynten
Kom chokolade glasur oven på vandbakkelsen og drys med Amaretti drops
Sprøjt din vaniljecreme i et mønster ovenpå
Sæt toppe af flødeskum i kanterne, og kom et par gode spiseske fulde hindbær syltetøj imellem og derefter top med friske bær
Note
Opbevares på køl til servering.
Del dette opslag
- Tags: Kager