Bueno Cheesecake
Opslået af Tine den
Bueno Cheesecake
Antal Stjerner
Portioner
12
Til alle chokolade-elskere!!!
Denne her kage er SÅ lækker, især for dig som er vildt med cremet chokoladesmag, med et hint af syrlighed fra ostecremen…
Vil egentlig ikke sige så meget andet om den, end: PRØV DEN 🙂 den var herhjemme et hit for både børn og voksne.
Ingredienser
-
Form ø20
-
Sprøjteposer
-
Kageplast
-
Stjerne Tyl
- 50g Lys chokolade
- 80g smeltet smør
- 140g knuste Digestive
- 4 blade husblas
- ½ dl. fløde
- 50g lys chokolade
- 150g smørost Naturel
- 50g flormelis
- 2 spsk Creme fraich
- 4 stænger Bueno ( 2 pakker)
- 3 dl. fløde
- 1 dl. fløde
- 40g lys chokolade
- 1 pakke Bueno
Du skal bruge
Bund
Bueno Creme
Top
Sådan gør du
Bund
Smelt chokoladen i smørret og bland sammen med kiks.
Kom kageplast i din form, og fordel bunden heri
Lad det sætte sig på køl
Bueno Creme
Udblød husblas i koldt vand
Smelt den lyse chokolade, sammen med ½ dl. fløde, og smelt din husblas heri
Pisk smørost, flormelis og creme fraiche sammen til det ikke klumper, og vend det sammen med din chokoladecreme lidt af gangen
Hak Bueno stængerne groft og vend i
Pisk de 3 dl. fløde til let skum, og vend sammen med Bueno cremen. Fordel cremen ovenpå din kiksebund, og glat overfladen pænt
Sæt kagen på frost i minimum 3 timer, gerne længere
Top
- Befri din kage fra formen, smelt chokoladen og kom den i et lille foldet kræmmerhus af bagepapir – eller brug en sprøjtepose, eller bare en gaffel 🙂
Lav chokolade mønster på toppen, præcis som du ønsker det.
Pisk fløden til fast skum, kom i sprøjtepose med tylle, og lav ensartede toppe hele vejen rundt, og pynt med Bueno stykker
Del dette opslag
- Tags: Cheesecake