Hindbær Mazarinsnitter
Opslået af Tine den
Hindbær Mazarinsnitter
Antal Stjerner
Kategori
Kage
Portioner
18
Lækre søde og syrlige snitter – en luksus udgave af den klassiske hindbær snitten.
Holder sig lækker i dagevis, i en bøtte i køleskabet.
Opskriften finder du herunder, og giver 18 lækre stykker.
Ingredienser
-
Bradepande
-
Hindbær syltetøj
- 150g mel
- 75g koldt smør
- 50g flormelis
- ½ æg
- 150g sukker
- 150g marcipan
- 150 blødt smør
- 40g mel
- 2 æg
- 150g Ruby chokolade
- 80ml fløde
Du skal bruge
Mørdejsbund
Mazarin
Ruby Ganache
Sådan gør du
Mørdejsbund
Bland mel og flormelis , og smuldre det kolde smør ud i og tilsæt til sidst ægget. Ælt kun lige sammen til dejen er samlet. Læg på køl i ca. 30 min, og udrul så den passer ned i din bradepande, som er foret med bagepapir
Bag bunden i 10 minutter ved 180 grader
Afkøl let og fordel et godt lag syltetøj på bunden – jeg brugte ca. ½ glas
Mazarin
Riv marcipanen groft og bland godt med sukkeret, tilsæt den bløde smør og æggene et af gangen.
Saml massen med melet og sæt det på køl i 10-15 min.
Fyld massen på sprøjtepose og sprøjt dejen i baner ovenpå din bund. Det er vigtigt at du ikke trykker ned, så det blander sig for meget med syltetøjet.
Glat overfladen jævn.
Bag bunde igen i 20-25 minutter ved 180 grader.
Den skal være let gylden.Afkøl kagen helt
Ruby Ganache
Opvarm fløden i en lille gryde, kun lige til kogepunktet, og hæld det over chokoladen.
Rør i midten, indtil din creme er helt samlet og blank.
Afkøl til den tykner en smule.
Smør den ud over hele kagen og lad den sætte sig
Opbevar din kage på køl herefter