Klassisk Jordbær Tærte
Opslået af Tine den
Klassisk Jordbær Tærte
Antal Stjerner
Portioner
12
Smagen af sol, sommer og de lækreste danske jordbær
Ingredienser
-
Tærteform 20x20
-
Friske danske jordbær
-
4 spsk. Praline Feuilletine
-
Odense Kransekage masse
-
Gelatine Spray
-
100g marcipan
-
100g sukker
-
100g blød smør
-
50g mel
-
1 tsk. vaniljepasta
-
2 æg
-
Du kan vælge at bruge denne eller følge opskrift
-
1 æg
-
2 spsk sukker
-
1 spsk. majsstivelse
-
1 tsk vanilje pasta
-
1,5 dl. mælk
-
2 spsk. fløde
Du skal bruge
Mazarin Bund
Vaniljecreme
Sådan gør du
Bunden
Kom bagepapir i din 20x20 form
Kør alle ingredienser til bunden sammen, evt. på en mini hakker
Fordel i formen og bag 20min ved 180 grader varmluft
Tag kagen ud af ovnen og sprøjt en kant af kransekage massen.
Bag yderligere i 10 minAfkøl og fordel praline feuilletine på bunden
Vaniljecrene
Bruger du den på brevet, følges anvisningen på pakken.
Ellers brug nedenståendeKom æg, sukker, majsstivelse og vanilje i en kassetrolle og pisk det godt sammen, tilsæt mælken og varm det op under konstant omrøring, indtil cremen tykner.
Afkøl og pisk 2 spsk. fløde i.
Lad cremen sætte sig, og smør derefter ud på bunden.
Fordel friske bær ovenpå, og sprøjt et tyndt lag gelatine spray
Del dette opslag
- Tags: Kager