Hindbærsnitte Tærte
Opslået af Tine den
Hindbærsnitte Tærte
Antal Stjerner
Portioner
10
Denne lækre syndige tærte, er strøget direkte ind på familens top 3.
Tærten er en luksus version af en hindbærsnitte kombineret som en tærte.. Perfekt til både hverdag og fest.
Ingredienser
-
Pie form
- Hindbær syltetøj – vælg en god en med masser smag
-
Odense Kransekagemasse
-
Bagespray
-
Perle Krymmel
- 300g mel
- 100g Flormelis
- 150g koldt smør
- 1 æg
- 150g sukker
- 150g marcipan
- 150 blødt smør
- 40g mel
- 2 æg
Du skal bruge
Bund
Mazarin
Sådan gør du
Bund
Kom mel, flormelis og smør i en skål, og bland til smørret et helt smuldret.
Tilsæt ægget og bland til det netop er samlet
Udrul i 2-3 mm mellem 2 stykker bagepapir og afkøl i 10-20 min mens du laver mazarinmassen
Mazarin
Riv marcipanen groft og bland godt med sukkeret, tilsæt den bløde smør og æggene et af gangen
Saml massen med melet og sæt det på køl i 10-15 min
Sådan gør du
Smør din form godt med bagespray.
Kom din mørdej i bunden og op af kanterne, og skær overskydende fra, resterne udrulles igen mellem bagepapiret og lægges på køl.Prik huller i bunden med en gaffel, smør med et godt lag syltetøj og fordel din mazarin masse ovenpå
Bag nu tærten i 20 min. ved 190 grader varmluft – begynder kanten at blive for mørk, så kom staniol over og bag 5 min ekstra.
Tag tærten ud af ovnen, smør et nyt godt lag syltetøj ovenpå mazarinmassen.
Udstik resten af din mørdej i ø18, og placer ovenpå syltetøjet.
Sprøjt din kransekage rundt i kanten.Skru varmen på din ovn ned på 175 grader varmluft, og bag nu hele tærten igen i ca. 25 min.
Bliver kanten igen lidt for hurtig gylden, så kom staniol over og forlæng bagetiden ved 5 min.- Afkøl tærten HELT og pynt med glasur og krymmel
Note
Opbevares på køl, og tages ud 10-15min før reservering.
Kan holde flere dage på køl og smager oftest aller bedst dagen efter bagning.
Del dette opslag
- Tags: Kager