Jordbær Kage med Pistacie & Flag
Opslået af Tine den
Jordbær Kage med Pistacie & Flag
Antal Stjerner
Portioner
10
Denne lækre og ret nemme jordbær Kage emmer af sødme og fødselsdag – eller Tillykke i hverfald
Kagen består af en sød svampe pistacie bund, sprødt praliné lag, lækker vanilje creme, søde jordbær & det fineste chokoladebånd med flag
Ingredienser
- En kagering ø18
- Callebaut Praline Feuilletine
- Kageplast
- 100g marcipan
- 2 spsk. Pistacie smagspasta
- 2 æg
- 100g sukker
- 90g blød smør
- 50g mel
- Et smukt stykke transfersheet
- 150g hvid chokolade
- 1 æg
- 1 spsk sukker
- 1 tsk. Vaniljepasta
- 1 spsk Majsstivelse
- 1,5 dl mælk (jeg bruger bare mini)
- 1 dl fløde
-
Vaniljecreme pulver
Det skal du bruge
Bund
Chokoladebånd
Vaniljecreme
eller haps den nemme løsning her
Sådan gør du
Bund
- Køre alle delene på en mini hakker, fordel i en kagering ø18 og bag den gylden ved 185 grader i ca. 20-25 min (hold øje med den, ovne bager forskelligt)
- Tag den ud af formen og afkøl den helt, og smør den derefter med et lag Praline Feuilletine
Chokoladebånd
- Klip dit transfersheet til, så det er ca 1 cm. højere end din bund, og passer med omkredsen på en ø18 kagering – kan let tapes sammen på midten.
- Læg din lange bane af transfersheet på et stykke sølvpapir eller lign og temperer nu din chokolade – læs evt. guide HER
- Kom Kageplast rundt om din ø18 kagering
- Fordel chokoladen på dit transfersheet og glat det ud, lad det ligge kort og flyt det så til en “rent” sted, så dine kanter bliver lige.
- Når chokoladen har sat sig let, sætter du båndet rundt om din kagering og lader det sætte sig HELT.
- Fjern forsigtigt ringen, og derefter kageplast og transfersheet, og løft forsigtigt dit chokoladebånd om din bund
Vaniljecreme
Tager du den nemme løsning så følg guiden på posen, ellers gør som her:
- Kom alt, undtagen fløde i en kasserolle og pisk godt sammen.
- Varm over medium varme, under konstant piskning indtil cremen tykner… Og det er vigtigt at det er konstant piskning, ellers klumper det.
- Afkøl cremen og pisk derefter fløden til skum.
- Bland cremen med flødeskummet og kom det i en sprøjtepose.
- Sprøjt toppe langs kanten af chokolade båndet, og smør derefter resten ud i midten af kagen
- Top med en masse friske bær og spiselige blomster
Note
Der findes en HOW TO reels på Instagram på denne kage
Del dette opslag
- Tags: Kager