Pavlova TalKage
Opslået af Tine den
Pavlova Talkage
Antal Stjerner
Portioner
15
Simpel, nem og vanvittig lækker meget mere er der ikke at sige om en Pavlova kage.
Denne med den perfekte balance mellem sødt og syre - og masser friske bær.
Se reels på instagram @cakesbytinesverden for kagen step by step
Ingredienser
-
Talkage skabeloner
-
Sprøjteposer
-
Rund tylle
-
2 breve Perfect Meringue
-
3 dl. Hindbær pure (eller jordbær/mix af de 2)
-
3 spsk sukker
-
1 tsk. vaniljepasta
-
2/3 tsk. Agar Agar
-
1 brev Oetker Vaniljecreme
-
5 dl. sødmælk
-
1 dl. fløde
Du skal bruge
Bund
Bær kompot
Vanilje Creme
Sådan gør du
Bunden
Tegn efter din valgte skabelon, spejlvendt på bagsiden af et stykke bagepapir
Pisk marengsen efter anvisningen på pakken, og sprøjt toppe over hele tallet, derefter sprøjter du en ekstra række i siderne, så du får en fordybning til fyldet i midten
Bag ca. 1 ½ time ved 95 grader varmluft og afkøl helt
Bær kompot
Kom alle delene i en kasserolle, pisk under opvarmningen og kog sammen til sukkeret er smeltet, afkøl helt, stavblend og kom i bunden af din Pavlova
Gem evt. overskud og server i en lille skål sammen med kagen.
Vaniljecreme
Pisk vaniljecremen efter anvisningen på pakken, og afkøl som beskrevet
tilsæt 1 dl. fløde og pisk sammen kort til en samlet creme.
Kom cremen i en sprøjtepose og fordel i toppe ovenpå kompotten
Pynt kagen med friske bær & chokolade pynt
Note
Se reels på instagram for forløbet step by step