Sådan gør du
Kagen
Bland først mælk og citron sammen, og lad den stå lidt. Dette er et snyde trick i stedet for kærnemælk
Kom krydderkage, æg, olie og honning i en skål, sammen med mælkeblandingen og rør det hele godt i ca. 4-5 min til en lind dej
Fordel i en ø20 bageform - silikoneformen kan anbefales
Og bag kagen ca. 35min ved 165 grader varmluft
Lad kagen afkøle helt
Vanilje smørcreme
Pisk smør, flormelis og vanilje rigtig godt lyst og næsten helt hvidt, dette kan godt taget 7-10min.
Tilsæt fløden og pisk kort sammen, til det lige er samlet.
Appelsin Ganache
Smelt chokoladen, kom fløde i en lille kasserolle og bring til kogepunktet, hæld så over chokoladen og rør stille i midten indtil det samler sig som en blank creme.
Tilsæt appelsin og rør kort
Samlingen
Del kagen på midten og smør bunden med 3-4 spsk. Orangecreme
Sprøjt eller smør din vanilje smørcreme ovenpå og læg toppen på.
Hæld din chokolade ganache ovenpå og pynt som ønsket
Note
Kan holde flere dage på køl.
Lad kagen stå ved stuetemp. 20-30min før servering, så cremen indeni bliver blød