Lemon Petit Fours
Opslået af Tine den
Lemon Petit Fours
Antal Stjerner
Kategori
Petit Fours
Portioner
15
Forb. tid
15 Minutter
Tid
12 Minutter
Små lækre søde og syrlige kager.
Perfekt når der skal bages til mange, eller til den lette lille bid.
Sprød kiksebund, Lemon mazarin og en sød brændt marengs
Opskriften er på den lyse af kagerne
Ingredienser
-
Silikomart Petit Fours
-
Dr. Oetker Flødebolleskum
-
Stjerne tyl
-
Tørrede spiselige blomster
-
35g smør
-
50g Digestive
-
80g marcipan
-
1 tsk. Lorann Lemon Emulsion
-
70g sukker
-
1 æg
-
70g smør
-
15g mel
Du skal bruge
Kikse bund
Lemon Mazarin
Sådan gør du
Kiksebund
Smelt smørret og knus kiksene fint, bland sammen og fordel i de 15 fordybninger. Tryk det godt sammen, evt. med proppen fra en mælkekarton
Lemon Mazarin
Kom alle delene i en mini hakker og kør massen godt sammen.
Fordel oven på kiksebundene, ca. 2-3 mm fra kantenKagerne bages i ca. 15min ved 180 grader
Kagerne skal afkøles HELT inden de fjernes fra formene, evt. et par timer på frys.
Topping
Pisk din marengs efter anvisningen på pakken, og kom ovenpå kagerne med en stjernetyl.
Brænd dem let med en brænder eller en lighter, pynt og server.
Note
Kagerne kan med fordel laves i forvejen og fryses.
Vent dog med marengs og pynt
Del dette opslag
- Tags: Kager