Sådan gør du
Bund
nus kiksene helt fint, og vend dem sammen med hasselnødkrokant og den smeltede smør.
Fordel kiksemassen i de 8 forme, og pres det godt sammen.
Oste Creme
Udblød husblas i koldt vand
Kom 1/2 dl fløde (1) saft og skal af citronen og hvid chokolade i en kasserolle, og opvarm med lav varme til chokoladen er smeltet, tilsæt den udbløde husblad og rør godt sammen.
Pisk flormelis, creme fraich og smørost sammen, til en ensartet creme uden klumper, og pisk 2 dl fløde (2) til let skum.
Vend først chokoladecremen i ostemassen og derefter i den let piskede fløde.
Fordel cremen i de 8 forme, og sæt formen på frys i minimum 3 timer, gerne længere.
Lemon Creme
Kom chokolade, fløde og vaniljesukker i en kasserolle og varm langsomt op indtil chokoladen er smeltet. Hæld i en skål, dæk med film og lad cremen køle helt ned, gerne over natten.
Pisk cremen op til en fast sprøjtbar creme, kom i en sprøjtepose med en tyl og fordel sirligt på toppen. Pynt med små chokoladepåskeæg.
Note
Kagerne kan med fordel laves i god tid og fryses