Små Jordbær Cheesecakes
Opslået af Tine den
Små Jordbær Cheesecakes
Antal Stjerner
Kategori
Portionskage
Portioner
8
Forb. tid
30 Minutter
Tid
1 Time
Små søde og syrlige, og så syntes jeg bare de er drøn indbydende at se på 🙂 Portions anrettede cheesecakes, med den lækreste smag af Jordbær og en sprød bund
Ingredienser
-
Silikomart - Cylinder SF119
-
150g Digestive
-
1 tsk. Frysetørret Jordbær
-
100g smør
-
8 tsk. Praliné Feuilletine
-
3 blade husblas
-
½ dl. fløde
-
2 tsk. jordbær Emulsion
-
50g Callebaut Strawberry Chokolade
-
50g flormelis
-
1 tsk. yoghurt pulver
-
150g natural smørost
-
2 dl fløde
-
1 blad husblas
-
50g vand
-
1 tsk jordbær smagspasta
-
2 tsk. sukker
Du skal bruge:
Bund
Creme
Gelé
Sådan gør du
Bund
Knus kiksene fint sammen med frysetørret jordbær.
Smelt smørret og vend sammen med kiksen
Fordel i de 8 huller og tryk godt sammen, evt. med bunden af et glas.
Fordel 1 tsk Praliné Feuilletine oven på bunden, men ikke helt ud til kanten
Creme
Udblød husblas i kold vand
Kom ½ dl. fløde, jordbær emulsion og strawberry i en kasselrolle, og lun til chokoladen er smeltet.
Smelt husblas heri.Rør flormelis, yoghurtpulver og smørost godt sammen og vend i chokolade/fløde blandingen.
Pisk de 2 dl. fløde til let skum og vend det hele sammen og fordel ovenpå de 8 bunde, sørg for der er 2-3 mm fri til kanten
Lad det sætte sig helt på frys.
Dette kan med fordel laves i dagevis i forvejen
Gelé
Udblød husblas i koldt vand.
Kom vand, smagspasta og sukker i en kasserolle, og varm op til sukkeret er smeltet.
Smelt husblas heri.
Kom geleen ovenpå de frosne kager imens de stadig er i silikone formen, geleen vil hurtigt sætte sig pga. kulde, og når den har de løsnes de forsigtigt fra formen.
Pynt og server
Note
Kagerne kan med fordel laves længe i forvejen, vent dog helst med geleen til inden servering, så toppen ikke krystalliserer.
Del dette opslag
- Tags: Cheesecake