Mazarin med Passion
Opslået af Tine den
Mazarin med Passion
Antal Stjerner
Kategori
Kage
Portioner
12
Forb. tid
15 Minutter
Tid
1 Time
Den smager så lækkert ~ sød, syrlig og fløjlsblød…
Perfekt til Påskebordet eller hvilken som helst anden anledning.
Ingredienser
-
Bageform 20x20cm
- 130g Digestive
- 70g smør
- 150g marcipan
- 2 spsk kokos
-
2 tsk passion støv
- 140g sukker
- 2 æg
- 140g blød smør
- 20g mel
- 130g hvid chokolade
- 20g orange chokolade
- 1 tsk passion smag
- 100g fløde
Udstyr du skal bruge
Bund
Mazarin
Creme
Sådan gør du
Bund
Knus kiksene godt, smelt smørret og vend det sammen.
Tryk det godt ned i 20x20 form med bagepapir i
Mazarin
Bland alle dele godt i ex. en mini hakker
Smør massen ovenpå kikse bunden og bag ca 20-25min ved 190 grader.
Afkøl helt
Creme
Kom alt i en kasserolle og varm langsomt til alt er smeltet. Må ikke koge.
Kom chokolade cremen i en skål, læg film over og afkøl HELT.. Pisk let op med hånden - ikke elpisker.
Fordel ovenpå kagen, pynt og server
Note
Opbevares på køl, i flere dage
Del dette opslag
- Tags: Kager