Vandbakkelse med konditor creme & hindbær
Opslået af Tine den
Vandbakkelse med konditor creme & hindbær
Antal Stjerner
Portioner
8-10
Fastelavnsbolle i forklædning, Eclair eller bare en virkelig lækker eftermiddagskage
Skøn vandbakkelse, bagt i Oblongformen - du kan også vælge en helt anden form.
Fyldt med hindbær syltetøj og vores lækre konditor creme.
Toppet med hindbær pulver og tørrede blomster
Ingredienser
-
Vandbakkelses mix
-
Hindbær syltetøj
-
Konditor creme pulver
-
Letmælk
-
Hindbær støv
-
Silikomart Oblong tærteforme
-
Silikomart air strips (x2 eller bag af flere gange)
-
Silikomart Airmat
Du skal bruge
Sådan gør du
Sådan gør du
Vandbakkelser
Mix 200g vandbakkelses mix med 300g vand (40 grader) rør det sammen med en dejskraber i ca. 4-5min til dejen er lind
Klip dine airstrips til, så de passer i oblongformene, placer på en airmat på en bageplade og fyld dem knap halvt op.
Læg endnu en airmat ovenpå, og derefter noget tungt - evt. et fad som tåler ovnBag vandbakkelserne i 35min ved 190 grader
Afkøl dem og læg dem ned, så den er mere bred end høj
Juster evt. bagetid mv. efter din ovn - dette er vejledende.
Ovnen må IKKE åbnes undervejs
Konditor Creme
Mix 50g Cremepulver med 1,5 dl. kold let mælk og pisk godt i ca. 4 min. Kom i en sprøjtepose
Samlingen
Klip dine vandbakkelser op, fyld dem med en stribe hindbær syltetøj samt konditorcreme, og lav derefter toppe ovenpå med resten af cremen
Drys med frysetørret hindbær pulver og pynt med tørrede blomster